Bărbat care și-a bătut soția, evacuat de polițiști din casă și trimis pentru cinci zile în adăpostul de noapte al Primăriei Câmpulung Moldovenesc

Sâmbătă, 5 iunie 2021, la ora 20.48, Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că un bărbat face scandal la locuința de domiciliu.

În urma cercetărilor s-a stabilit că în jurul orei 20.48, în timp ce se aflau la domiciliu, Vasile P., de 45 de ani și soția lui de 41 de ani au avut un scandal în urma căruia femeia a fost agresată fizic de către soț, fiind lovită.

În urma completării formularului de evaluare a riscului și efectuării analizei răspunsurilor la întrebările formulate s-a constatat că este întrunit punctajul pentru emiterea ordinului de protecție provizoriu, femeia precizând în mod expres faptul că dorește acest lucru, fiindu-i înmânat un exemplar al acestui înscris.

În urma emiterii ordinului de protecție provizoriu și a măsurii evacuării din domiciliu, bărbatul a fost cazat într-un adăpost de noapte situat pe strada Mihail Sadoveanu din localitate, pus la dispoziție de către Primăria Câmpulung Moldovenesc.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „violență în familie”.
Mai nouă Mai veche