Tâlhărie pe stradă, la Rădăuți! Localnic bătut pentru 30 de lei și telefon. Agresorii au fost prinși și au fost arestați preventiv

Tâlhărie, joi seară, la Rădăuți. Autoritățile au fost sesizate despre faptul că în jurul orei 22.30, un bărbat care mergea pe strada Bogdan Vodă, din direcţia Herghelia Rădăuţi spre Mănăstirea Bogdana, a fost abordat de către două persoane de sex masculin care prin folosirea de acte de violenţă l-au obligat să le predea suma de aproximativ 30 de lei pe care o avea asupra sa şi un telefon mobil marca Samsung, după care cei doi agresori au fugit de la faţa locului. 

În urma cercetărilor, lucrătorii Biroului Investigații Criminale Rădăuți au reuşit probarea activităţii infracţionale și să stabilească că autorii sunt Denis Iulian Mateș şi Alexandru Constantin Hauca.

După administrarea probelor în cauză și după audierea autorilor în calitate de suspecţi, față de aceştia a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore.

Ulterior, suspecții au fost prezentați instanței care a emis pe numele celor doi mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile. 
Mai nouă Mai veche