Trei mașini implicate într-un accident la Gura Humorului. O femeie a fost rănită

La 31 mai 2021, în jurul orelor 16:10, Marius H., de 31 de ani, din Capu Câmpului, în timp ce conducea autoturismul VW Passat pe bl. Bucovina din oraşul Gura Humorului, în interiorul localităţii, având direcţia de deplasare dinspre Suceava către Gura Humorului, în zona Staţiei de carburant Petrom, din cauza nepăstrării unei distanţe suficiente în mers faţă de autovehiculul din faţa sa, a intrat în coliziune faţă-spate cu autoturismul marca VW Passat, condus regulamentar de către Marian T., de 32 ani, din Valea Moldovei, care a fost proiectat către înainte în autoturismul BMW condus regulamentar de către Anamaria G., de 32 de ani, din Fântâna Mare.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a Carolinei T., de 51 de ani, din Valea Moldovei, pasager pe scaunul din dreapta spate al autoturismului marca VW Passat.

Victima a fost transportată la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului, unde i s-a stabilit următorul diagnostic: „traumatism toracic”, fără a necesita internarea.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care au fost conduşi la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, a rezultat faptul că vinovat de producerea evenimentului rutier se face conducătorul auto Marius H. care nu a păstrat o distanţă suficientă în mers, faţă de vehiculul care circula în faţa sa.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche