Un sucevean s-a înjunghiat cu un cuțit în piept și a dat drumul la gaz, după care a chemat Ambulanța

Marți, 15 iunie 2021, la ora 11.15, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată de UPU Suceava despre faptul că a fost adus un bărbat care a declarat verbal faptul că s-a automutilat cu un cuțit, la domiciliu.

La UPU Suceava a fost identificat Vasile M., de 73 de ani, din municipiul Suceava, acesta prezentând leziuni în zona pieptului.

Lucrătorii din cadrul UPU Suceava au stabilit ca diagnostic preliminar „plagă toracică înjunghiată” și urmează a fi supus unei intervenții chirurgicale.

La domiciliul persoanei vătămate s-a deplasat o patrulă din cadrul Secției de poliție Burdujeni, pentru a asigura locului faptei și pentru a efectua primele verificări.

În urma investigațiilor efectuate a rezultat faptul că bărbatul locuia singur, nu ținea legătura cu cei trei fii și nu era implicat în stări conflictuale.

S-a stabilit că la 15 iunie 2021, în jurul orei 11:00, bărbatul și-a sunat un prieten și l-a rugat să cheme o salvare la domiciliul său fiindcă nu se simte bine. La domiciliul său a ajuns în scurt timp o ambulanță care însă nu a putut pătrunde în curtea victimei fiindcă porțile erau asigurate, iar în curte un câine liber. Bărbatul a venit singur la poartă, având leziuni în zona pieptului. Bărbatul a încuiat poarta și a fost transportat de urgență la spital.

În stânga ușii de acces a fost identificată o fereastră neasigurată și pătrunzând în hol și ulterior în locuință s-a constat un miros puternic de gaz, ocazie cu care a fost identificat aragazul cu toate ochiurile deschise, fără flacără, și de asemenea două sobe din casă alimentate cu gaz, deschise, fără flacără. A fost întreruptă alimentarea cu gaz și cu ocazia cercetării nu au fost identificate urme de răvășire sau alte urme care să intereseze cauza. Ușa de acces era încuiată fiind identificate cheile în yală pe interior.

Lucrătorii din cadrul UPU Suceava au stabilit un diagnostic preliminar „plagă toracică înjunghiată” și urmează a fi supus unei intervenții chirurgicale.

În urma discuțiilor purtate cu vecinii, a rezultat că victima suferă de anumite afecțiuni de natură psihică.
Mai nouă Mai veche