FOTO Femeie rănită într-un accident rutier provocat de un șofer care a intrat pe contrasens într-o curbă, la Rădăuți

Luni, 14 iunie 2021, la ora 19:35, Adrian N, de 29 de ani, din Rădăuți, se afla la volanul autoutilitarei Opel Combo pe strada 1 Mai din Rădăuți, având direcția de deplasare dinspre Frătăuții Vechi spre centrul municipiului, iar  după ce a trecut de intersecția cu strada Constantin Colibaba, într-o curbă la dreapta, a pătruns pe sensul opus de mers intrând în coliziune frontală cu autoturismul VW Golf, condus regulamentar pe direcția centru Rădăuți - Frătăuții Vechi de Tina N., din comuna Marginea. În autoturismul VW Golf, pe scaunul din dreapta față se afla tatăl conducătoarei auto, iar pe bancheta din spate se afla mama acesteia, în vârstă de 49 de ani.

În urma impactului, femeia de 49 de ani a suferit leziuni ușoare, fiind transportată la Spitalul Municipal Rădăuți în vederea acordării de îngrijiri medicale, ocazie cu care i s-a stabilit diagnosticul „contuzie umăr stâng, contuzie pumn stâng”.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri, după care, la Spitalul municipal Rădăuți li s-a recoltat o probă de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din primele cercetări, vinovăția producerii evenimentului rutier îi aparține lui Adrian, care a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu autoturismul care circula regulamentar din cealaltă direcție.

S-a întocmit dosar penal.
Mai nouă Mai veche