VIDEO Groaznic accident rutier provocat de un minor băut la volan. Două persoane au fost grav rănite

Două persoane au fost grav rănite într-un accident rutier în care au fost implicate patru autovehicule și care a fost provocat de un minor băut la volan, vineri seară, la Gura Humorului. 

Vineri, 4 iunie 2021, în jurul orelor 18:56, Marian Adrian Moisuc, de 17 ani, din satul Zlătunoaia, comuna Lunca, județul Botoșani, în timp ce conducea o autoutilitară Volkswagen Transporter pe DN 17, pe strada Carierei din orașul Gura Humorului, ajungând la intersecția cu DN 17 nu a acordat prioritate de trecere camionului MAN condus de Grigore Daniel S., care circula pe DN 17, din direcția Suceava către Gura Humorului, cu care a intrat în coliziune față-lateral, autoutilitara VW fiind proiectată în șanțul din partea dreaptă. În urma impactului, autoutilitara marca MAN a intrat în coliziune cu autoturismul Dacia Dokker care staționa pe banda de preselecție pentru efectuarea virajului la stânga, condus de Constantin A., și care a fost proiectat în autovehiculul Fiat condus de Ștefan C., pe DN 17, din direcția Gura Humorului către Suceava.

După comiterea accidentului rutier, autorul a plecat de la fața locului, fiind identificat ulterior în curtea SC Concret SRL din Gura Humorului.

În urma comiterii accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a șoferului autoturismului Dacia, care a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Suceava, unde i s-a stabilit diagnosticul traumatism prin accident rutier, plagă occipitală, contuzie bazin. A fost și șoferul autovehiculului Fiat, care a fost transportat la Spitalul orășenesc Gura Humorului, unde i s-a stabilit diagnosticul „TCC fără pierderea cunoștinței, contuzie pumn stâng”.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative pentru șoferii de pe MAN, Dacia și Fiat. În cazul lui Marian Adrian Moisuc, rezultatul a fost de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, a rezultat faptul că vinovat de producerea evenimentului rutier se face conducătorul auto al autoutilitarei VW Transporter, care din cauza faptului că nu posedă permis de conducere și fiind sub influența băuturilor alcoolice, nu a acordat prioritate de trecere.

Mai nouă Mai veche