VIDEO Tânăr grav rănit într-un accident rutier, la Bivolărie. Nu a acordat prioritate și căruța i-a fost lovită violent de un Audi A6 înmatriculat în Anglia, cu volan pe dreapta, fără ITP și RCA

Miercuri, 23 iunie 2021, la ora 23.30, Ștefan B., în vârstă de 27 de ani, din orașul Vicovu de Sus, aflându-se în parcarea de lângă Școala Gimnazială Bivolarie, în partea dreaptă a sensului de deplasare dinspre Vicovu de Jos spre Putna, cu un atelaj hipo, a ieșit pe strada Ștefan cel Mare, dorind să întoarcă atelajul hipo spre a se deplasa spre comuna Putna, dar nu s-a asigurat corespunzător, fiind acroșat lateral de un autoturism Audi A6, înmatriculat în Marea Britanie, condus de Mihai T., în vârstă de 21 de ani, din Straja, care circula dinspre Vicovu de Jos spre Putna.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului atelajului hipo, care a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la Spitalul Municipal Rădăuți.

Conducătorul atelajului hipo nu a putut fi testat cu aparatul alcooltest, dar i s-au recoltat o probă de sânge la spital.

Conducătorul autorismului Audi a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul testării fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Mun. Rădăuţi, unde i s-a recoltat o probă biologică de sânge.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală cu privire la infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”, cercetările fiind continuate de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Vicovu de Sus, pentru lămurirea tuturor aspectelor și stabilirea cu exactitate a situației de fapt.

Conducătorul autorismului a fost sancționat cu amendă de 1.305 lei pentru lipsă ITP și 1.000 lei pentru lipsă RCA.

Mai nouă Mai veche