Autotehnorom Suceava a angajat 76 de oameni în 2020 şi şi-a majorat businessul cu 17%

Autotehnorom are în total încheiate 60 de contracte de achiziţii publice, cu o valoare de 725 de milioane de lei. Cele mai valoroase datează de anul trecut şi au fost încheiate cu CNAIR şi cu Consiliul Judeţean Suceava.

Autotehnorom, o companie de con­struc­ţii din Suceava deţinută de familia Rîpan, a ajuns la afaceri de 122 mil. lei în 2020 după o creştere de 17% com­parativ cu anul prece­dent, arată datele dis­ponibile pe site-ul Ministerului de Finanţe. Şi nu­mărul de an­gajaţi s-a majorat, de la 175 în 2019, compania ajungând să numere 251 de salariaţi la finalul anului tre­cut. Profitul a scăzut însă cu 45%, situân­du-se la 4,5 milioane de lei.

Reprezentanţii companiei nu au răspuns solicitării ZF referitoare la evoluţia busi­nessu­lui în 2020 şi la proiectele în care este implicată.

Autotehnorom este deţinută în pro­por­ţii egale de Ion Vasile Rîpan şi firma Opera­tional Autoleasing, deţinută, la rân­dul ei, de Ion Vasile Rîpan şi Liliana Rita Rîpan, potri­vit informaţiilor disponibile pe platforma de analiză a companiilor Confidas.ro.
Mai nouă Mai veche