Conducătorul unui motociclu, rănit de un șofer care nu i-a acordat prioritate pe strada Sirenei din Câmpulung Moldovenesc

La 21 iulie 2021, la ora 20:02, Costică S., în vârstă de 53 de ani, din Câmpulung Moldovenesc, în timp ce conducea autoturismul Ford prin parcarea blocului de pe strada Sirenei din localitate, ajuns la intersecţia cu strada Sirenei nu a oprit şi nu a acordat prioritate de trecere motociclului marca Piaggio, care era condus pe drumul prioritar de către Dumitru M.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a lui Dumitru M., care a fost transportat la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc.

Conducătorul motociclului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, dupa care i s-a recoltat o probă biologică de sânge în vederea determinării îmbibaţiei alcoolice.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie alcoolică de 0.03 mg/l alcool pur în aerul expirat, dupa care i s-au recoltat două probe biologice de sânge în vederea determinării îmbibaţiei alcoolice.

S-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche