O femeie și-a bătut soțul în fața barului Manole din Burdujeni. Martorii au sunat la 112, iar bărbatul a fost salvat de intervenția polițiștilor

Miercuri, 14 iulie 2021, la ora ora 21.08, Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată prin 112 despre faptul că o femeie își agresează soțul în fața barului Manole de pe strada Eroilor, din municipiul Suceava.

La fața locului s-a deplasat patrula de ordine și siguranță publică, fiind identificați Viorica R., de 40 de ani, și Marcel R., de 37 de ani, din municipiul Suceava, cei doi fiind în stare avansată de ebrietate.

Cele două persoane au fost conduse la la sediul Secției de Poliție Burdujeni, însă nu au putut fi audiate pentru că erau în stare avansată de ebrietate.

La fața locului nu a fost necesară intervenția ambulanței, bărbatul declarând verbal faptul că nu a fost lovit de nicio persoană și nu cunoaște motivul pentru care s-a apelat 112. În cauză s-a întocmit formular de evaluare a riscului, fără a se îndeplini condițiile de eliberare a unui ordin de protecție provizoriu.

Polițiștii au întocmit dosar penal privind infracțiunea de „violență în familie”.
Mai nouă Mai veche