Copil de șase ani, la spital cu multiple traumatisme, după ce a fost lovit de un ponei cu copit în cap și piept, la Mitocu Dragomirnei

Miercuri, 14 iulie 2021, la ora 20:25, Secția de Poliție Adâncata a fost sesizată prin 112, de către un brbat din comuna Mitocu Dragomirnei, despre faptul că fiul său de 6 ani a fost lovit de un ponei cu copita în zona capului.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că familia formată din părinți și șase copii minori locuiește într-un imobil din Mitocu Dragomirnei. Miercuri, în jurul orei 20.20, în timp ce mama se afla în curte și dădea apă unui ponei pe care îl deține, copilul în vârstă de 6 an, s-a apropiat de ponei, fiind lovit cu copita de către acesta în zona capului și a toracelui.

A fost solicitată intervenția unui echipaj ambulanțier care i-a acordat minorului primele îngrijiri medicale, fiind diagnosticat cu „contuzie mentonieră stânga torace superior, contuzie hemitorace stâng superior, traumatism minor”. Copilul a fost transportat la Spitalul Județean Suceava pentru investigații de specialitate.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.

Mai nouă Mai veche