Soție și fiică amenințate cu moartea de un individ beat din Lupcina. Polițiștii l-au internat la Psihiatrie

Miercuri, 28 iulie 2021, în jurul orei 22:40, lucrătorii din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus au fost sesizați prin 112 de către o tânără de 28 de ani, din comuna Ulma, sat Lupcina, cu privire la faptul că tatăl vitreg o amenință cu moartea pe ea și pe mama sa.

Polițiștii l-au identificat pe Ion C., de 57 de ani, care în jurul orei 22:30, pe fondul consumului de alcool, a provocat scandal la domiciliu. Acesta a amenințat-o cu acte de violență pe soția lui, de 48 ani, și pe fiica sa vitregă, creându-le astfel o stare de temere. Din declarația verbală a fiicei vitrege și a soției a rezultat faptul că nu este prima dată când sunt amenințate de bărbat.

Cele două au formulat plângere penală față de bărbat pentru săvârșirea infracțiunii de „amenințare”, fiind întocmit dosar penal în acest sens.

Întrucât bărbatul se afla în stare avansată de ebrietate, era foarte agitat și a creat o stare de temere membrilor familiei prin amenințările aduse, acesta a fost condus la Spitalul municipal Rădăuți și internat la Secția de Psihiatrie.
Mai nouă Mai veche