VIDEO Bătaie în trafic într-un sens giratoriu din Suceava. Doi șoferi, unul dintre ei polițist local, s-au lovit și s-au scuipat pentru că nu s-au înțeles la prioritate

Doi bărbați au fost implicați într-o bătaie în trafic, vineri la amiază, în municipiul Suceava, conflictul izbucnind de la acordarea priorității în sensul giratoriu.

Incidentul a avut loc vineri la amiază în sensul giratoriu de la intersecția bulevardului George Enescu cu străzile Mărășești și Mărăști, în zona noii Catedrale din municipiul Suceava.

În imaginile surprinse de un martor se poate observa cum un șofer a oprit autoturismul la intrarea pe strada Mărășești, a coborât și s-a dus la autoturismul din spate. Primul bărbat încearcă să îl tragă de picioare pe celălalt șofer din mașină și îi smulge papucul din piciorul stâng.

Cel de-al doilea șofer coboară și el din mașină, fără încălțăminte la piciorul stâng, și îl lovește cu piciorul pe celălalt. Acesta ripostează, bărbatul în negru se dă în spate, se lovește de portiera deschisă și cade la pământ.

Bărbatul se ridică, cei doi se înjură și se scuipă după care urcă în mașini și pleacă. În tot acest timp, șoferii celorlalte mașini claxonau insistent.

Conflictul dintre cei doi a izbucnit de la o neînțelegere privind acordarea priorității în intersecția cu sens giratoriu.

UPDATE: StiriSuceava.net a aflat ulterior că bărbatul îmbrăcat în negru este polițist local, cu atribuții pe linie de poliție rutieră. 

Totodată, în cauză sunt făcute cercetări pentru tulburarea liniștii și ordinii publice. 

Mai multe informații:
  • Unul dintre șoferii implicați în bătaia din sensul giratoriu este polițist local cu atribuții pe linie rutieră. Șeful Poliției Locale Suceava: „Cine greștește, plătește! Îndemn toată lumea la calm la volan”

2 comentarii:

  1. Cum a intrat nenea în poliția locală?
    Întreb doar din curiozitate....

    RăspundețiȘtergere
  2. :) jenant ..baremi de s ar fi batut cum trebuie.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.