Unul dintre șoferii implicați în bătaia din sensul giratoriu este polițist local cu atribuții pe linie rutieră. Șeful Poliției Locale Suceava: „Cine greșește, plătește! Îndemn toată lumea la calm la volan”

Unul dintre cei doi bărbați implicați vineri la amiază în bătaia din sensul giratoriu de la Cetadrala din municipiul Suceava este polițist local cu atribuții pe linie rutieră, în cauză fiind făcut cercetări pentru tulburarea liniștii și ordinii publice. 
 
StiriSuceava.net a arătat că vineri la amiază un conflict a izbucnit între doi șoferi, în intersecția cu sens giratoriu de la intersecția bulevardului George Enescu cu străzile Mărășești și Mărăști din municipiul Suceava, în zona Catedralei. 

Șoferul unui autoturism s-a dus să îi ceară socoteală unui alt șofer, după ce nu s-au înțeles cu privire la acordarea priorității în sensul giratoriu. 

StiriSuceava.net a aflat că bărbatul aflat în mașina din spate, îmbrăcat în haine închise la culoare, este agentul de poliție locală Doru Cocîrlă, care are atribuții pe linie de circulație rutieră. 

În imagini se observă că inițial polițistul local este cel agresat de celălalt bărbat, dar ulterior polițistul local coboară din mașină, îl lovește pe celălalt cu piciorul, după care cade la pământ. Agresorul îl scuipă apoi pe polițistul local, iar acesta la rândul lui îl scuipă înapoi. 

Polițistul local a sesizat producerea evenimentului, iar Inspectoratul de Poliție Județean Suceava face acum cercetări pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

„Întotdeauna le-am spus colegilor mei că în timpul și în afara orelor de program avem anumite responsabilități. Cine greșește, plătește! Nu mă pot antepronunța acum pentru că există o cercetare în curs pentru tulburarea liniștii și ordinii publice. Îi îndemn pe toți la calm la volan, mai ales ținând cont cât de dificile sunt condițiile de trafic în această perioadă”, a spus șeful Poliției Locale Suceava, Ovidiu Doroftei. 

Mai multe informații: 

1 Comentarii

Mai nouă Mai veche