Zece mii de pachete cu țigări descoperite într-un beci, la Straja

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina au descoperit şi confiscat aproximativ 10.000 pachete cu ţigări care se aflau depozitate in pivniţa unui sucevean.

În cursul zilei de miercuri, 07 iulie 2021, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigarete în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 13.00, colegii noştri s-au deplasat la un imobil din localitatea Straja, judeţul Suceava, unde aveau suspiciunea că ar fi depozitată o anumită cantitate de ţigări de contrabandă. Cu acordul proprietarului, poliţiştii de frontieră au pătruns în imobil, iar ulterior, în pivniţa acestuia au descoperit mai multe colete cu ţigări. Marfa a fost transportată la sediul SPF Brodina în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii coletelor cu țigări, s-a constatat că acestea conțin 9.960 pachete țigări, de diferite mărci, iar valoarea lor se ridică la 116.532 lei.

Totodată, proprietarul imobilului, un sucevean în vârstă de 69 de ani, a fost condus la sediul Sectorului pentru continuarea cercetărilor.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, întreaga cantitate de țigarete fiind ridicată în vederea confiscării. De asemenea, verificările continuă pentru depistarea tuturor persoanelor implicate și tragerea la răspundere a acestora, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.
Mai nouă Mai veche