Bărbat rănit după ce s-a răsturnat cu mopedul în șanț, pe strada Pârâu Deal din Dumbrăveni. Polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru patru infracțiuni

Vineri, 20 august 2021, la ora 20.28, în timp ce conducea mopedul pe strada Pârâu Deal din localitatea Dumbrăveni, un localnic de 30 de ani a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în şanţul de pe marginea drumului.

Din accident a rezultat rănirea bărbatului de 30 de ani, care a fost transportat cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti în bazele de date, s-a constatat faptul că, bărbatul de 30 de ani nu posedă permis de conducere de nicio categorie auto, iar mopedul nu este înmatriculat/înregistrat.

Conducătorul mopedului a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,14 mg/l alcool pur in aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenta băuturilor alcoolice sau a altor substanţe”, „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat” și „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”.

Mai nouă Mai veche