Buletin de presă, 20 august 2021 - IPJ Suceava

Evenimente rutiere cercetate de poliţisti

La data de 19.08.2021, în jurul orei 22:00, în timp ce conducea mopedul pe DC 13 în localitatea Boroaia, un localnic de 35 de ani a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu un cap de podeț din beton din dreptul unui imobil.
Din accident a rezultat rănirea bărbatului de 35 de ani, care a fost transportat cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale
Din verificările efectuate de poliţişti s-a constatat faptul că, bărbatul de 35 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto, iar mopedul nu este înregistrat/înmatriculat.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de ”vătămare corporală din culpă”, „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat/neînregistrat”, ce va fi soluţionat procedural.


La 19.08.2021, ora 19:40, în timp ce conducea autoturismul pe strada Calea Bucovinei din municipiul Rădăuți, în timpul unui viraj la stânga, un localnic de 36 de ani a intrat în coliziune cu motociclul condus pe drumul cu prioritate de un localnic de 21 de ani.
Din impact a rezultat rănirea bărbatului de 21 de ani, care a fost transportat cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Ambii participanţi la trafic au fost testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul conducătorului motociclului şi 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul conducătorului autoturismului, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe”, ce va fi soluţionat procedural.


La 19.08.2021, ora 20:50, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2E din localitatea Horodnic de Sus, o femeie de 36 de ani din localiatea Voitinel a încetinit și a semnalizat, cu intenția de a efectua un viraj la stânga, moment în care a fost acroşată de autoturismul condus de un bărbat de 23 de ani din localitatea Suceviţa, care efectua manevra de depășire a acesteia.
Din accident a rezultat rănirea conducătorului auto de 23 de ani şi a unui pasager din acelaşi autoturism, care au fost transportaţi cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Ambii conducători auto au fost testați cu de poliţişti aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-a recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.


La data de 19.08.2021, în jurul orei 23.30, în timp ce conducea autoturismul pe DC 65 în comuna Fântânele, un bărbat a pătruns pe contrasens intrând în coliziune cu elemente fixe din beton ale unui pod.
Din accident a rezultat rănirea conducătorului auto, care a fost transportat cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În urma verificărilor efectuate de poliţişti în bazele de date, s-a constatat faptul că, bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluţionat procedural.


Dosar penal la regimul rutier

La data de 19.08.2021, ora 20:33, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Câmpulung Moldovenesc a oprit pentru control pe strada Tudor Vladimirescu din localitate, autoturismul condus de un localnic.
În urma verificărilor efectuate de poliţişti în bazele de date, s-a constatat faptul că, bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto iar autoturismul pe care îl conduce nu este înamtriculat.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de ,,conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere" şi ,,punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat", ce va fi soluţionat procedural.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.