Buletin de presă, 5 august 2021 - IPJ Suceava

Eveniment rutier cercetat de poliţisti

La 04.08.2021, în jurul orelor 2120, în timp ce se deplasa în calitate de biciclist pe DJ177C în localitatea Mironu, un bărbat de 45 de ani din comuna Valea Moldovei a căzut pe partea carosabilă, suferind leziuni.
Bărbatul de 45 de ani a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.


Dosare penale la regimul rutier

La 04.08.2021, în jurul orelor 08.35, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Suceava a oprit pentru control pe strada Calea Burdujeni din localitate, autoturismul condus de un bărbat de 40 de ani din judeţul Botoşani.
Din verificările efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că, bărbatul de 40 de ani are permisul de conducere anulat.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, ce va fi soluţionat procedural.


La 05.08.2021, orele 01:45, o patrulă din cadrul Secţiei 14 Poliţie Rurală Vama a oprit pentru control pe D N 17, în comuna Vama autovehiculul condus de un localnic de 16 ani.
Din verificările efectuate de poliţişti s-a constatat faptul că minorul de 16 ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto, proprietarul autoturismului fiind tatăl acestuia, care nu avea cunoştinţă despre faptul că fiul său a luat autoturismul spre a-l conduce.
Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice unui vehicul fără permis de conducere” şi “furt în scop de folosinţă”, ce va fi soluţionat procedural.
Mai nouă Mai veche