FOTO VIDEO Cinci persoane rănite într-un accident provocat de un șofer care a depășit o coloană de mașini, la Câmpulung Moldovenesc

Marți, 3 august 2021, în jurul orei 11.35, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, în afara municipiului Câmpulung Moldovenesc, un bărbat de 35 de ani din judeţul Neamţ s-a angajat în efectuarea unei manevre de depășire a mai multor autovehicule și a intrat în coliziune stânga față cu partea stânga spate a autoturismului condus de un bărbat de 41 de ani din municipiul Câmpulung Moldovenesc, care circula în faţa sa și care efectuase o manevră de schimbare a direcției de mers spre stânga, fiind deja pătruns cu partea din față a autoturismului pe un drum neclasificat. În accident a fost implicată și o a treia mașină.

Din accident a rezultat rănirea conducătorului auto de 41 de ani şi a patru pasageri din acelaşi autoturism, care au fost transportaţi cu ambulanţele la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați de poliţişti cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

Mai nouă Mai veche