Chef Cătălin Scărlătescu, show gastronomic la Muzeul Satului Bucovinean

Muzeul Național al Bucovinei organizează și în acest an manifestarea de tradiție LUME, LUME… HAI LA TÂRG!, în perioada 6 – 8 august 2021, la Muzeul Satului Bucovinean.

Pe ulițele satului bucovinean, vă așteaptă meșteri și creatori populari, într-o expoziție cu vânzare ce cuprinde produse meșteșugite din toate zonele etnografice ale țării și din Republica Moldova, bunătăți tradiționale și produse de anticariat pentru toate gusturile și buzunarele.

Chef Cătălin Scărlătescu va susține timp de 3 zile, un show gastronomic cu demonstrații culinare de factură tradițional românească, produse pregătite chiar sub ochii vizitatorilor.

Pe tot parcursul vizitei, publicul va fi surprins de momente artistice susținute de Ansamblul Ciprian Porumbescu Suceava, care îi va încânta cu muzică, joc și voie bună, printre casele de poveste ale satului bucovinean.

Odată cu deschiderea oficială, care va avea loc vineri, 6 august 2021, ora 13, se vor lansa și două produse personalizate: Vișinata și Afinata marca Muzeul Național al Bucovinei.
Mai nouă Mai veche