Femeie bătută în centrul Rădăuților de fostul soț cu care s-a întâlnit întâmplător la patru ani după divorț. Polițiștii au deschis dosar penal și au emis ordin de protecție față de agresor

Luni, 9 august 2021, la ora 09.30, la sediul Poliției Municipiului Rădăuţi s-a prezentat o femeie în vârstă de 38 de ani, din localitate, care a sesizat faptul că fostul soț a lovit-o în zona capului, după care a fost amenințată cu acte de violență.

Femeia a fost căsătorită cu Vasile N. aproximativ 10 ani, iar în anul 2017 cei doi au divorțat.

Luni, în jurul orei 09:15, femeia se afla în parcarea centrală din Rădăuți când s-a întâlnit întâmplător cu fostul soț. Acesta din urmă a prins-o de umăr cerându-i să poarte o discuție. Întrucât persoana vătămată a refuzat dialogul, bărbatul de 53 ani a lovit-o cu palma, după care a amenințat-o cu acte de violență.

În urma completării formularului de evaluare a riscului s-a stabilit faptul că există risc asupra vieții și integrității victimei, astfel că s-a eliberat ordin de protecţie provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile, împotriva bărbatului.

În cauză lucrătorii de poliţie au emis un ordin de protecţie provizoriu începând cu data de 09 august 2021, ora 10:40 pe o perioadă de 5 zile.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de „violență în familie” și „amenințare”, cauza urmând a fi soluționată procedural de către lucrătorii din cadrul Compartimentului de Proximitate, cu autorul cercetat în libertate.
Mai nouă Mai veche