Bătaie între clienții terasei „În gang” de pe bulevardul George Enescu din Suceava

Luni, 9 august 2021, la ora 15:29, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 despre faptul că două persoane se bat la terasa denumită generic „în Gang” situată în municipiul Suceava, pe bulevardul George Enescu.

Au fost identificați Teodor Alin S., de 51 de ani, și Dan Cătălin G., de 28 de ani, ambii sub influența băuturilor alcoolice. Aceștia au declarat că s-au agresat reciproc pe fondul unor discuții în contradictoriu și a consumului exagerat de alcool.

Teodor Alin S. a relatat faptul că Dan Cătălin G. l-a lovit cu pumnul în față. Teodor Alin S. nu a cooperat cu lucrătorii de poliție și a refuzat să dea detalii despre vătămarea suferită. Totodată a relatat că nu dorește să depună plângere penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violenţe și a refuzat să scrie și să semneze orice act în acest sens.

La rândul lui, Dan Cătălin G. a declarat că nu dorește să depună plângere sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violenţe.

A fost întocmit proces verbal de constatare, sub aspectul săvârşirii infractiunii de „lovirea sau alte violente”, cercetările urmând a fi continuate de lucrătorii Poliţiei Municipiului Suceava.
Mai nouă Mai veche