FOTO Bărbat rănit de explozia unei butelii, la Bilca. Casa i-a fost cuprinsă de un incendiu în urma deflagrației. Pompierii au intervenit cu opt autospeciale

O butelie a explodat, duminică seară, într-o gospodărie din Bilca, iar un bărbat a suferit arsuri și locuința i-a fost cuprinsă de un incendiu. Pompierii au intervenit cu opt autospeciale pentru stingerea flăcărilor.

Deflagrația s-a produs duminică seară, în jurul orei 23.00, în comuna Bilca din județul Suceava. Din cauza unei acumulări de gaze, o butelie a explodat în gospodăria unui localnic.

În urma exploziei, bărbatul a suferit multiple arsuri și a fost transportat la spital pentru îngrjiri medicale și investigații suplimentare.

Totodată, din cauza exploziei locuința a fost cuprinsă de un incendiu. Flăcările s-au extins cu viteză și pompieri militari au mobilizat în total opt autospeciale pentru stingerea flăcărilor.

Au intervenit pompierii militari de la Garda de Intervenție Vicovu de Sus și de la Detașamentul Rădăuți, dar și voluntari de la Serviciile pentru Situații de Urgență ale localităților Bilca, Gălănești și Frătăuții Vechi.

Incendiul a afectat interiorul și acoperișul locuinței și o anexă.

Autoritățile au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs deflagrația.
Mai nouă Mai veche