Patru pakistanezi au fost prinși la Baineț după ce au trecut ilegal granița în România

Polițiștii de frontieră au depistat patru tineri din Pakistan care au trecut ilegal frontiera din Ucraina în România cu scopul de a ajunge într-o țară din Spațiul Schengen. Cele patru persoane au fost predate autorităţilor de frontieră ucrainene în baza acordului de readmisie, în vederea continuării cercetărilor.

Duminică, 1 august 2021, la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Siret s-a desfăşurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii migrației ilegale.

Astfel, în jurul orei 08.45, un echipaj al poliției de frontieră a depistat patru cetățeni străini, de sex masculin, care se deplasau pe jos, dinspre frontieră spre localitatea Baineţ, jud. Suceava.

Deoarece nu își justificau prezența în zonă, cei patru au fost conduși la sediul Poliției de Frontieră Siret, unde, în urma verificărilor s-a stabilit că cei aceştia sunt cetăţeni din Pakistan, cu vârste cuprinse între 18 şi 21 de ani şi au trecut ilegal frontiera din Ucraina în România.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar conform procedurilor legale, cei patru cetățeni străini au fost predaţi autorităţilor de frontieră ucrainene, în baza acordului de readmisie.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.