Hit The Egg - Ouşoru Challenge, sâmbătă, la Vatra Dornei

Ediția a V-a a competiției de alergare montană din Circuitul Carpaților “Hit The Egg – Ouşoru Challenge” va avea loc sâmbătă, 7 august, la Vatra Dornei. Evenimentul este organizat de către Asociația RoMontana cu sprijinul primăriei municipiului Vatra Dornei și a unui număr important de sponsori și parteneri.

Peste 250 de sportivi profesioniști sau amatori vor concura în probele de maraton (45 Km), semi-maraton (24 Km) și cross (10 Km). La buna desfășurare a evenimentului contribuie peste 60 de voluntari.

„Hit The Egg – Ouşoru Challenge” este un concurs de alergare montană desfăşurat în Munţii Suhard, cu scopul de a facilita dezvoltarea turismului activ în zona Dornelor, prin promovarea mişcării în aer liber şi a unui mod de viaţă sănătos. Participanții sunt încurajați să contribuie cu hrană sau orice alte produse care vor fi donate adăpostului de câini fără stăpân din Vatra Dornei.

Toate detaliile despre eveniment, inclusiv programul, pot fi accesate pe site-ul www.hit-the-egg.ro sau pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/hittheegg.
Mai nouă Mai veche