Pieton împușcat de un bărbat care trăgea cu pistolul de airsoft la întâmplare, dintr-un BMW, în centrul Rădăuților. Individul a fost prins de polițiști și a ajuns în arest

Un pieton a fost împușcat de un tânăr care trăgea cu pistolul de airsoft la întâmplare în timp ce se plimba cu un autoturism BMW, pe strada Piața Unirii din zona centrală a municipiului Rădăuți.

Incidentul s-a produs sâmbătă, 14 august 2021, în jurul orei 10:30. Un bărbat din Rădăuți a sesizat autoritățile că în timp ce mergea pe trotuar, pe strada Piața Unirii din zona centrală, a observat un autoturism BMW, înmatriculat în Germania, dinspre care se auzeau zgomote specifice unor focuri de armă. 

Când autoturismul a ajuns în dreptul lui a observat un bărbat aflat pe locul pasagerului care avea în mână un pistol cu care a executat mai multe focuri în plan vertical, dar și spre trotuar. Unul dintre proiectile l-a rănit pe pieton la picior.

Victima a formulat plângere scrisă și le-a oferit polițiștilor detalii suficiente pentru identificarea autoturismului.

Mașina a fost descoperită la scurt timp în comuna Satu Mare din apropierea municipiului Rădăuți. La volan a fost identificat un tânăr din Vicovu de Sus, iar pasager era Adrian Țugui, de 38 de ani, din Rădăuți. Cei doi au fost conduși la secția de poliție, pentru audieri.

Asupra lui Adrian Țugui a fost găsit un pistol de airsoft, arma cu care a tras în centrul municipiului Rădăuți. Pistolul în cauză este inclus în categoria armelor neletale. Chiar dacă aceste arme sunt exceptate de la obligația auorizării ori notificării, proprietarilor le este interzis portul și folosirea în locuri publice.

După audiere, Adrian Țugui a fost pus sub acuzare pentru lovire sau alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice și a fost reținut pentru 24 de ore în arestul IPJ Suceava. Ulterior, agresorul a fost prezentat instanței care a emis un mandat de arestare pentru 30 de zile, iar cercetările continuă cu individul în arest preventiv.

Mai multe știri din Rădăuți: 

4 Comentarii

  1. Nu v ar fi rusine.."impuscat". Pai airsoftu impusca ba? Arunca cu bilute propulsate de aer. Ala e pistol? Daca tragea cu prastia era acelasi lucru.

    Dar senzationalul omoara..cum suna "a fost impuscat"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci tie iti convine sa fie "propulsate bilute" spre tine?
      Da-ne numele si adresa, multumim.
      PS: Alicele sunt tot cu aer, deci n-ar trebui sa te doara. PWP

      Ștergere
    2. Alicele sunt parte a unui cartus care functioneaza cu explozie. si sunt de metal. Aici vorbim despre o bila de plastic propulsata de aer.

      Trec peste faptul ca nu stii ce vorbesti si merg catre idee: nu zice nimeni sa tragem cu airsfoturi in noi pe strada de drag, dar eu am o problema cu alarmarea pe care o fac stiristii ca cei de aici "pistoale", "impuscat" "tragea cu pistolul".

      Citesti doar titlul o sa zici ca se impusca lumea ca in afghanistan pe la noi, ceea ce e o prostie. Repet, daca tragea cu prastia cred ca avea sanse mai mari sa raneasca.

      Ștergere
Mai nouă Mai veche