Teodora Munteanu a publicat contractul de vânzare cumpărare al motocicletei și ordinul de plată pentru donația către Asociația „Salvați Copiii”

Viceprimarul Teodora Munteanu a publicat pe Facebook contractul de vânzare cumpărare prin care Asociația Legio Pheonix MC Suceava a achiziționat motocicleta pe care a oferit-o la tombola organizată cu ocazia festivalului Bucovina Motorfest, document din care rezultă că valoarea tranzacției a fost de 5.000 de lei.

Totodată, Teodora Munteanu a publicat un ordin de plată prin care a făcut o donație în valoare de cinci mii de lei către Asociația „Salvați Copiii”.

Demersul vine după valul de critici la adresa viceprimarului Teodora Munteanu care a câștigat și acceptat marele premiu al tombolei la festivalul Bucovina Motorfest, eveniment organizat și cu o sponsorizare de 40.000 de lei din partea Primăriei Suceava.

„Da, am greșit că am acceptat premiul oferit la tombola de sâmbătă seară. În febra evenimentului, la care particip de atâția ani, nu am realizat că din toamna anului trecut, de când am fost aleasă într-o funcție publică locală, nu mai sunt același simplu spectator.
Îmi fac mea culpa tuturor celor cărora, fără nicio intenție, le-am adus deservicii. Îmi cer scuze mai ales organizatorilor și artiștilor invitați la Bucovina Motorfest, un festival extraordinar care sper să reziste și să aibă succes. Sper să îmi acceptați scuzele și să îmi iertați naivitatea gestului.
Așa cum am anunțat deja, am făcut astăzi această donație către o asociație a cărei activitate o respect și o apreciez. Nu doresc ca această donație să politizeze în vreun fel activitatea domniilor lor.
Public ordinul de plata doar ca o dovadă de transparență, fără a urmări niciun câștig personal de imagine.
Promit să fiu mai responsabilă și să învăț că, odată cu funcția publică, vin și anumite limitări implicite ale vieții personale”
, a scris Teodora Munteanu pe Facebook.

Mai multe informații: 
 
Mai nouă Mai veche