Un tânăr beat la volan s-a izbit cu autoutilitara într-o căruță, la Voitinel

Joi, 26 august 2021, la ora 14.50, Secția de Poliție Rurală Gălănești a fost sesizată prin 112 despre faptul că pe raza comunei Voitinel a avut loc un eveniment rutier între un atelaj hipo şi un autoturism.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au identificat atât cele două vehicule cât şi conducătorii acestora stabilind faptul că, în timp ce conducea autoutilitara pe raza comunei Voitinel, un localnic de 21 de ani a acroşat atelajul hipo condus de un localnic, care circula din sens opus.

Din evenimentul rutier au rezultat doar pagube materiale.

Cei doi participanţi la trafic au fost testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul conducătorului atelajului hipo şi 0.49 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 21 de ani, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanţe”, ce va fi soluţionat procedural.
Mai nouă Mai veche