Buletin de presă, 21 septembrie 2021 - IPJ Suceava

Eveniment rutier cercetat de poliţisti

La 20.09.2021 ora 18.50, în timp ce conducea autoturismul pe raza comunei Gălăneşti, un bărbat a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu un pom.
Din accident a rezultat rănirea unui pasager din autoturism, care a fost transportat cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.


Dosare penale la regimul rutier

La data de 20.09.2021, ora 15:25, o patrulă din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești a oprit pentru control pe raza comunei Voitinel, autoturismul condus de un bărbat din oraşul Vicovu de Sus.
Din verificările efectuate de poliţişti în bazele de date s-a constatat faptul că, bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluţionat procedural.


La 20.09.2021, orele 22.40, o patrulă din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești a oprit pentru control pe raza localităţii autoturismul condus de un bărbat din comuna Frătăuţii Noi.
Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe”,ce va fi soluţionat procedural.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.