Buletin de presă, 22 septembrie 2021 - IPJ Suceava

Evenimente rutiere cercetate de poliţisti

La data de 21.09.2021, ora 13.31 în timp ce conducea autoturismul pe raza orașului Vicovu de Sus, într-o intersecţie, un localnic de 31 de ani a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar pe drumul cu prioritate de o localnică de 28 de ani.
Din accident a rezultat rănirea unui minor de 4 ani, pasager în autoturismul condus de femeia de 28 de ani, care a fost transportat cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Ambii conducători auto au fost testați de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.


La data de 21.09.2021, în jurul orei 20:00, în timp ce se deplasa în calitate de biciclist pe strada Calea Bucovinei din municipiul Câmpulung Moldovenesc, în momentul schimbării direcţiei de mers la stânga, un localnic de 66 de ani a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar în aceeaşi direcţie de un bărbat de 66 de ani din comuna Fundu Moldovei.
Din accident a rezultat rănirea biciclistului, care a fost transportat cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Ambii participanţi la trafic au fost testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.


Dosar penal la regimul rutier

La data de 21.09.2021, ora 19.05, un echipaj rutier din cadrul Poliției Mmunicipiului Câmpulung Moldovenesc a oprit pentru control pe raza comunei Frumosu, autoturismul condus de un localnic.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe”, ce va fi soluţionat procedural.
Mai nouă Mai veche