Doi tineri fără permise care făceau „liniuțe” cu mașinile pe un drum comunal, prinși de polițiști la Voitinel

Luni, 20 septembrie 2021, la ora 15:25, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gălănești, în timp ce efectuau activități de control trafic pe un drum comunal din Voitinel au efectuat semnale regulamentare de oprire a două autoturisme, marca Opel Vectra și respectiv Volkswagen Golf.

La volanul autoturismului Opel a fost identificat Vasilică Andrei B., din Vicovu de Sus, care a prezentat la solicitarea organelor de poliție certificatul de înmatriculare și polița de asigurare obligatorie RCA. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta nu are permis de conducere valid pentru nici o categorie de vehicule.

La volanul autoturismului Volkswagen Golf a fost identificat Daniel Alin B., din Voitinel, care nu avea asupra sa niciun document. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit de asemenea că acesta nu posedă permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză au fost întocmite două dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.
Mai nouă Mai veche