Din Anglia direct la penitenciar. Un bărbat din Vicovu de Sus, condamnat la închisoare, a fost ridicat de polițiști în ziua în care s-a întors acasă

La data de 24 august 2021, Poliţia oraşului Vicovu de Sus a primit spre executare mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea din aceeași dată, emis de către Judecătoria Rădăuți, privindu-l pe Trandafir Marcu, din orașul Vicovu de Sus, condamnat la zece luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de „lovire sau alte violențe”, faptă prev. si ped. de art. 193 alin. (2) din Codul penal.

În urma căutărilor anterioare la domiciliu, acesta nu a fost identificat, din verificări rezultând că este plecat în Anglia.

La data de 20 septembrie 2021, un agentul șef adjunct de poliție care se afla în concediu a obținut o informație precum că Trandafir Marcu a revenit în cursul aceleiași zile în țară și se află la domiciliu.

În baza informației, la nivelul Poliției orașului Vicovu de Sus s-a constituit o echipă operativă care s-a deplasat la domiciliul lui Trandafir Marcu, ocazie cu care a fost identificat la domiciliu.

După ce i s-a înmânat o copie a mandatului de executare a pedepsei închisorii, acesta a fost condus la sediul poliției în vederea luării măsurilor legale, fiind constituită o escortă, în vederea depunerii acestuia la Penitenciarul Botoșani.
Mai nouă Mai veche