FOTO Cinci basarabeni răniți după ce microbuzul în care se aflau s-a izbit într-un camion

Miercuri, 1 septembrie 2021, la ora 05:12, autoritățile au fost sesizate prin apel 112 despre faptul că pe raza comunei Poiana Stampei a avut loc un accident rutier cu victime în care au fost implicate un microbuz și un camion.

Dumitru R., de 35 de ani, din Republica Moldova, în timp ce conducea microbuzul Mercedes Benz pe DN 17, la Poiana Stampei, din direcția Bistrița către Vatra Dornei, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, din cauza vitezei neadaptate la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune frontală cu autoutilitara Scania, care tracta semiremorca și care era condusa regulamentar de Stelian N., de 36 de ani, din Brăila.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului autoturismului Mercedes Benz și a altor patru pasageri cu vârste între 38 și 63 de ani, toți din Republica Moldova.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, dar li s-au recoltat și probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru „vătămarea corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche