Obiectivele Muzeului Național al Bucovinei, peste o sută de mii de vizitatori în luna august

Muzeul Național al Bucovinei, unul dintre cei mai importanți operatori culturali din România, a avut în luna august un număr de 104.833 de vizitatori.

Este prima dată după 1990, când un număr atât de mare de persoane a vizitat obiectivele Muzeului Național al Bucovinei într-o singură lună.

Acest fapt s-a datorat expozițiilor permanente și temporare, manifestărilor dedicate publicului larg și, nu în ultimul rând, proiectelor de educație muzeală. Specialiștii Muzeului Național al Bucovinei s-au preocupat ca propunerile culturale să satisfacă o paletă cât mai largă de gusturi culturale, să fie cât mai bine organizate și mai atractive pentru toate segmentele de vârstă și socio-profesionale și, foarte important, să se desfășoare în depline condiții de siguranță epidemiologică.

„Mulțumim și pe această cale tuturor celor care ne-au călcat pragul – publicului nostru constant și vizitatorilor ocazionali – suceveni care lucrează în străinătate, turiști români și străini. Un loc special îl ocupă cei 26.114 copii care au ales ca o parte a vacanței s-o petreacă în lumea muzeelor; le mulțumim lor și părinților și îi felicităm pentru alegerea inspirată!”, a transmis directorul Muzeului Național al Bucovinei, Constantin Emil Ursu. 
Mai nouă Mai veche