Ministrul Bogdan Gheorghiu, acuzat că a încercat să mituiască parlamentari AUR pentru a-și retrage semnăturile de pe moțiunea de cenzură

Liderul AUR George Simion a declarat, luni, la Parlament că liberalii Florin Roman și Bogdan Gheorghiu au sunat parlamentari AUR ca să le propună „tot felul de sinecuri” în schimbul retragerii semnăturilor de pe moțiunea de cenzură, iar prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan i-a cerut să se întâlnească nainte de ședința Birourilor permanente.

„Noi nu suntem de vânzare, poate celelalte partide sunt de vânzare. Au sunat domnul Florin Roman, domnul Bogdan Gheorghiu cu tot felul de lucruri și sinecuri și avantaje. Și domnul Rareș Bogdan ne-a sunat să ne vedem înainte de ședința Birourilor permanente reunite”, a susținut George Simion.

„Când pornim ceva, mergem până la capăt. Guvernul Cîțu o să cadă. Am venit toți parlamentarii. Inclusiv cei care și-au scanat semnătura au venit cu semnătura în original. Niciun parlamentar AUR nu e de vânzare. Voi intra în BPR alături de colegii membri și cer tuturor colegilor din BPR să nu încerce să împiedice această moțiune de cenzură”, a mai declarat liderul AUR.

Reamintim că liderii PNL au anunțat că vor cere o verificare a modului în care parlamentarii USR PLUS și AUR au semnat moțiunea de cenzură, ceea ce ar duce la o posibilă întârziere a dezbaterii moțiunii.
Mai nouă Mai veche