Salonul Literaturii Române din Bucovina va avea loc luni, 27 septembrie, la Biblioteca Bucovinei

Luni, 27 septembrie 2021, la ora 14.00, la Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera” din Suceava va avea loc ediția a XVII-a a Salonului Literaturii Române din Bucovina. Evenimentul, unul de tradiție, e organizat de Biblioteca Bucovinei în parteneriat cu Societatea Scriitorilor Bucovinei. 

Programul de anul acesta al Salonului include o dezbatere cu tema „Traducerea de carte în Bucovina. Un fenomen cultural complex”. 

Invitați: Doina Cernica, scriitor și traducător [Suceava]; Denisa Crăciun, scriitor și traducător [Clermont-Ferrand]; Valentin Ajder, director Editura Eikon [București]. 

De asemenea, vor fi lansate o serie de cărți, apărute la editura bucureșteană Eikon, cu participarea autorilor suceveni, dar nu numai. Evenimentul va fi moderat de Alexandru Ovidiu Vintilă, președintele Societății Scriitorilor Bucovineni.

Manifestarea se va desfășura în conformitate cu reglementările pandemice în vigoare. Ca atare, doar 40 de persoane pot participa la activitatea culturală de la Biblioteca Bucovinei, Sala de Artă „Elena Greculesi”.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.