Tânăr din Humoreni bătut de tatăl iubitei sale care nu este de acord cu relația dintre cei doi

Vineri, 24 septembrie 2021, la ora 11:20, autoritățile au fost sesizate prin 112 de către Dorin D., din satul Humoreni, comuna Comănești, cu privire la faptul că la ora 11.00 tatăl concubinei acestuia, Vasile C., a pătruns fără drept în locuința acestuia și l-a agresat.

Reclamantul locuiește împreună cu concubina acestuia, Vasilica C., în Humoreni. Vineri, reclamantul se afla acasă, iar la un moment dat Vasile C. a pătruns fără drept în locuință și l-a lovit pe motivul că nu este de acord cu relația de concubinaj pe care persoana vătămată o are cu fiica acestuia. După acestea, numitul agresorul a părăsit locuința.

Reclamantul nu a solicitat intervenția unui echipaj ambulanțier, considerând că acest lucru nu este necesar.

S-a completat formularul de evaluare a riscului iminent asupra vieții și integrității victimei, rezultând că nu există risc iminent. De asemenea, persoana vătămată a precizat că nu dorește emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „violare de domiciliu” și ”lovire” fapte prev. și ped. de art. 224 alin. (1) și art. 193 alin. 1 din Codul Penal.
Mai nouă Mai veche