Tânăr șofer de BMW care a fugit de poliție, blocat în trafic și încătușat, pe strada Petru Rareș din Rădăuți

Marți, 28 septembrie 2021, la ora 14.00, lucrătorii din cadrul Biroului de Ordine Publică au efectuat semnal de oprire unui autoturism marca BMW 520D, pe strada Bogdan Vodă din Rădăuți, acesta continuându-și deplasarea spre strada Petru Rareș. În dreptul salonului de înfrumusețare Saphir, autoturismul marca BMW a fost blocat în trafic din partea din spate de autospeciala de poliție, moment în care lucrătorii de poliție s-au deplasat la autoturismul în cauză.

Pentru că șoferul s-a sustras somațiilor organelor de poliție, acesta a fost încătușat și identificat ca fiind Sorin Ionuț L., în vârstă de 20 de ani, din Bădeuți.

În continuare, tânărul a fost transportat la sediul Poliției municipiului Rădăuți în vederea luării măsurilor legale.

În urma verificării efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul, iar autoturismul i-a fost încredinţat spre a fi condus pe drumurile publice de către o femeie din localitatea Sadova

Cu ocazia verificării autoturismului, a reieșit faptul ca nu este asigurat cu poliță RCA. S-a procedat la reținerea plăcuțelor de înmatriculare, respectiv certificatului de înmatriculare.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de "Conducerea unui vehicul fără permis de conducere", respectiv „Încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere".
Mai nouă Mai veche