VIDEO Fier înfipt în zona ochiului unui bărbat care a căzut într-o groapă de pe șantierul abandonat al drumului județean Suceava - Udești - Dolhasca

Miercuri, 8 septembrie 2021, la ora 21:27, autoritățile au fost sesizate prin 112 cu privire la faptul că o persoană a căzut între fierul de la șanțul săpat pe marginea durmului județean și a suferit leziuni, la Udești.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că pe drumul județean 208A Suceava - Dolhasca sunt efectuate lucrări de modernizare atât pe partea carosabilă cât și la canalele colectoare ale apei pluviale adiacente. La intersecția DJ 208 A cu un drum comunal, este săpat un șanț în care este contruită o rigolă, accesul pe drumul comunal făcându-se pe o porțiune de circa 3,5 m. Zona este semnalizată cu balize reflectorizante și împrejmuită cu bandă albă/roșie din plastic, fiind iluminată.

Miercuri seară, în jurul orei 21:25, numitul Mihai Dan O., aflat în stare de ebrietate, se deplasa din centrul satului Udești spre cătunul denumit local Poiana Silionului, pe trotuarul de pe marginea drumului județean 208A, pe direcția Udești spre Suceava. În momentul în care a ajuns în zona intersecției cu drumul comunal, acesta s-a dezechilibrat și a căzut în șanț, moment în care un vârf de la plasa din fier i-a pătruns în zona ochiului drept.

La fața locului au intervenit un echipaj medical și un echipaj de descarcerare SMURD, care au tăiat plasa de fier în zona de contact cu persoana în cauză, pe care au preluat-o și au transportat-o la U.P.U. din cadrul Spitalului Județean Suceava, stabilindu-i-se diagnosticul preliminar de „traumatism cranio facial prin cădere de la înălțime”.

Datorită leziunilor din zona feţei victima nu a putut fi testată cu aparatul etilotest.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,vătămare corporală din culpă”, faptă prevăzută de art. 196 alin. 1 din Codul penal, lucrare ce urmează a fi soluţionată procedural de către lucrătorii Postului de Poliție Udești.
Mai nouă Mai veche