Bărbat care a reclamat că a fost lovit de o mașină, anchetat penal de polițiști pentru că se plimba fără permis cu un scuter neînmatriculat

Joi, 30 septembrie 2021, la ora 16:49, autoritățile au fost sesizate prin 112 de către Constantin Ș., de 68 de ani, din comuna Slatina, cu privire la faptul că în timp ce se afla cu scuterul în dreptul magazinului Somara din satul Găinești și a fost lovit de către o mașină.

A fost identificat apelantul care a relatat verbal faptul că în timp ce se deplasa pe DJ 209A cu un moped, în satul Găinești, în dreptul magazinului Somara, a fost acroșat de către un vehicul condus de către o persoană de sex feminin din aceeași localitate, iar un urma evenimentului rutier a rezultat doar avarierea mopedului.

Fiind verificat în bazele de date ale Poliției Române s-a constatat faptul că bărbaul nu este posesor de permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule, iar mopedul în cauză nu este înregistrat/înmatriculat.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „ punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.
Mai nouă Mai veche