Buletin de presă, 1 octombrie 2021 - IPJ Suceava

Eveniment rutier cercetat de poliţisti

La 30.09.2021, ora 22.10, în timp ce conducea autoturismul pe DC 47B, în localitatea Vicovu de Jos, un bărbat de 20 de ani din oraşul Vicovu de Sus a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu gardul unui imobil.
Din accident a rezultat rănirea conducătorului auto şi a trei pasageri din autoturism, care au fost transportaţi cu ambulanţele la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltate mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal,ce va fi soluţionat procedural.


Dosar penal la regimul rutier

La 30.09.2021, ora 16.49, Secţia 7 Poliţie Rurală Mălini a fost sesizată prin „SNUAU 112” despre faptul că, pe raza comunei Slatina avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, iar unul dintre conducătorii auto a plecat de la faţa locului.
Poliţiştii deplasaţi la locul evenimentului au identificat apelantul, un localnic de 68 de ani, care a declarat faptul că, în timp ce se deplasa cu scuterul pe raza localităţii, a fost acroşat de autoturismul condus de o localnică.
Din verificările efectuate de poliţişti în bazele de date s-a constatat faptul că, bărbatul de 68 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto, iar vehiculul condus de acesta nu este înmatriculat/înregistrat.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere” şi „punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat”, ce va fi soluţionat procedural.


La 30.09.2021, ora 21.22, o patrulă din cadrul Poliției Orașului Broșteni a oprit pentru control D J 177 A-Puzdra din localitate, autoturismul condus de un localnic de 39 ani.
Din verificările efectuate de poliţişti în bazele de date s-a constatat faptul că, bărbatul de 39 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.
Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,08 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluţionat procedural.
Mai nouă Mai veche