Două persoane rănite într-un acccident provocat de un bărbat care a întors în mijlocul bulevardului, la Gura Humorului

Duminică, 10 octombrie 2021, în jurul orelor 07.50, Gheorghe B., de 59 de ani, din comuna Arbore, a condus autoturismul VW Golf pe bulevardul Bucovina din orașul Gura Humorului, pe prima bandă, pe direcţia de deplasare Păltinoasa către Frasin, şi din cauză că nu s-a asigurat corespunzător la plecarea de pe loc, probabil cu intenţia de a întoarce autovehiculul, a pătruns pe banda a doua, unde a intrat în coliziune laterală cu autoturismul Audi A4 condus regulamentar de Vasilică P., de 50 de ani, din Gura Humorului.

În urma impactului a rezultat avarierea ambelor vehicule şi vătămarea corporală a șoferului Gheorghe B. și a pasagerei Silvia B., de 52 ani, din Arbore, aflată pe bancheta dreapta faţă în autoturismul VW Golf, care a fost transportată la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului, unde, în urma acordării de îngrijiri medicale, i s-a stabilit diagnosticul „atac de panică”, victima nerămânând internată.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în ambele cazuri, cei doi fiind conduşi la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului pentru a li se recolta mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
Mai nouă Mai veche