Femeie grav accidentată după ce a fost călcată de o căruță, la Merești

Luni, 18 octombrie 2021, la ora 15:42, autoritățile au fost sesizate prin 112 cu privire la faptul că Vasilica C., de 46 de ani, din satul Merești, comuna Vulturești, a fost accidentată de o căruță. 

În jurul orelor 15.30, în timp ce se afla în extravilanul satului Merești, în zona denumită popular Siliște, pe un teren agricol, la cules de porumb, femeia s-a apropiat de atelajul hipo tras de un cal, cu scopul de a-l muta. Calul s-a speriat în momentul în care femeia a pus mâna pe căpăstru, s-a smucit, iar femeia a căzut pe sol, ulterior căruța trecând peste corpul acesteia.

La faţa locului s-a deplasat o ambulanţă care a preluat victima şi a transportat-o la Spitalul Municipal Fălticeni pentru acordare de îngrijiri medicale, fiind diagnosticată preliminar cu „politraumatisme, contuzii hemitorace posterior drept, contuzii flanc drept, contuzii șold drept”, ulterior fiind transportată la Spitalul Județean Suceava pentru investigatii suplimentare.

Locul unde s-a produs evenimentul este pe un teren agricol și nu pe un drum public.

Din cercetările efectuate nu sunt suspiciuni cu privire la comiterea unei fapte penale iar în funcție de evoluția stării de sănătate a victimei se va dispune.
Mai nouă Mai veche