Angajata unei săli de păcănele și o clientă fără certificat verde, amendate de polițiști după un apel la 112, la Câmpulung Moldovenesc

Luni, 18 octombrie 2021, la ora 20:27, Poliţia municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată prin 112 despre faptul că in interiorul cazinoului Imperial, situat pe strada Calea Bucovinei, se află mai multe persoane nevaccinate și fără mască, încălcând astfel măsurile instituite prin starea de alertă referitor la prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2.

Având în vedere aspectele sesizate, lucrătorii de poliție au efectuat verificări în incinta cazinoului Imperial, apelantul nefiind identificat la fața locului și nici la telefon, ocazie cu care a fost legitimată o angajata Gabriela C. și alte două persoane care jucau la aparate.

Au fost legitimate cele două persoane, Gabriel A., de 32 de ani, care a prezentat o adeverință de vaccinare eliberată de Centrul de vaccinare Câmpulung Moldovenesc, și Marinela P., de 54 de ani, care a declarat verbal că a intrat în incinta cazinoului pentru a merge la toaletă, deși aceasta juca la aparate.

Din discuțiile avute cu angajata cazinoului, acesta a declarat verbal că femeia ar fi intrat în incinta cazinoului într-un moment de neatenție din partea ei.

Atât angajata cazinoului cât și clienta au fost sancționate contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii 55/2020.
Mai nouă Mai veche