FOTO Accident în centrul municipiului Rădăuți. O femeie a fost rănită

Miercuri, 29 septembrie 2021, în jurul orelor 15.55, Iulian R., de 46 de ani, din comuna Bilca, conducea autoutilitara Ford pe strada Bogdan Vodă din Rădăuți, având direcția de deplasare spre strada Piața Unirii.

Când a ajuns în intersecția cu strada Piața Unirii nu a respectat semnificația indicatorului „Cedează trecerea” și a pătruns în intersecție fără a acorda prioritate de trecere autoturismului BMW condus de Florin I., de 42 de ani, din comuna Satu Mare, care circula pe drumul prioritar, din direcția străzii Piața Unirii către strada Calea Bucovinei, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, au rezultat avarii la cele două autoturisme, precum și vătămarea corporală a Mihaelei, I., de 39 de ani, din comuna Satu Mare, pasageră pe scaunul dreapta față în autoturismul BMW. Aceasta a fost transportată la Spitalul Municipal Rădăuți, unde i s-a stabilit diagnosticul „TCC, contuzie cervicală”. 

Ambii conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care li s-a recoltat câte o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. 

Din primele cercetări, vinovăția producerii accidentului aparține șoferului autoutilitarei Ford, care nu s-a asigurat corespunzător și nu a acordat prioritate de trecere când a pătruns pe strada Piața Unirii.
Mai nouă Mai veche