Un bărbat și-a strivit mâna dreaptă în timp ce încerca să deblocheze un utilaj de despănușat porumb, la Vicșani

Sâmbătă, 23 octombrie 2021, la ora 21:10, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Bălcăuți au fost sesizați cu privire la faptul că Vladimir S., din municipiul Suceava, se află la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava cu diagnosticul de „plagă prin strivire mâna dreaptă”, ca urmare a efectuării unor lucrări agricole în satul Vicșani, comuna Mușenița.

Lucrătorii Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți au procedat la efectuarea de verificări, stabilind că sâmbătă Vladimir S. s-a deplasat la casa părintească în Vicșani, comuna Mușenița, pentru a pentru a recolta porumbul.

Văzând că la un moment dat utilajul cu care recolta porumbul s-a defectat, respectiv nu mai despănușa, bărbatul a coborât din utilaj și a văzut că dispozitivul de despănușat era înfundat, iar în momentul în care a încercat să tragă resturile vegetale de porumb și-a prins mâna dreaptă în dispozitivul respectiv.

După cele întâmplate, bărbatul a fost transportat de către tatăl său la Spitalul Județean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, fiind diagnosticat cu ”plagă strivire mâna dreaptă”.

În cauză s-a întocmit dosar penal privire la săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche