Un dornean de 82 de ani a fugit de la locul accidentului pentru că avea permisul suspendat, dar a fost prins de polițiști

Luni, 18 octombrie 2021, în jurul orei 09:15, un echipaj de poliție din cadrul Poliției municipiului Vatra Dornei, în timp ce desfășura activități specifice pe strada Mihai Eminescu din localitate, a identificat în trafic un autoturism Volkswagen despre care existau informații că în jurul orei 08:20 a provocat un accident soldat cu pagube materiale.

Procedând la verificarea conducătorului autovehiculului, s-a constatat că acesta este Carol M., de 82 de ani, este din Vatra Dornei, și are suspendată exercitarea dreptului de a conduce.

Având în vedere cele constatate, a fost întocmit dosar de cercetare penală, iar cercetările sunt efectuate de către lucrătorii Compartimentului Rutier Vatra Dornei.

Faţă de această situaţie s-a procedat la începerea urmăririi penale faţă de fapta de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce”.
Mai nouă Mai veche