Un tânăr condamnat la închisoare a stat ascuns doi ani și jumătate într-un bordei construit pe munte, la Vama

Un tânăr urmărit general de doi ani și jumătate pentru a executa o pedepasă cu închisoarea a fost găsit de polițiști ascuns într-un bordei făcut pe munte, la Vama.  

Acțiunea pentru prinderea lui Nicolae Andrei Poenar, în vârstă de 24 de ani, din comuna Vama, a avut loc luni, 25 octombrie.

Polițiștii au adunat informații cu privire la Nicolae Andrei Poenar, față de care Judecătoria Câmpulung Moldovenesc a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii 5 martie 2019, pentru o perioadă de doi ani și patru luni, pentru infracțiuni rutiere. Până acum tânărul s-a sustras de la executarea pedepsei, fiind dat în urmărire generală. 

Luni, lucrători din cadrul Secției de Poliție Rurală Vama, împreună cu lucrători ai Poliției municipiului Câmpulung Moldovenesc, au efectuat verificări în locul numit Fundoi, din comuna Vama, într-o zonă izolată, greu accesibilă, unde într-o locuință tip bordei, de pe un teren pășune, a fost identificată persoana urmărită. 

Nicolae Andrei Poenar a fost condus la sediul Secției de Poliție Rurală Vama unde s-a constituit escorta în vederea depunerii la Penitenciarul Botoșani.
Mai nouă Mai veche