VIDEO S-au filmat zburând cu BMW-ul pe roșu, cu 140 km/h, în Suceava, și au publicat imaginile pe Instagram

Cursă nebună cu un BMW, luni seară, pe bulevardul Calea Unirii din municipiul Suceava. Șoferii care se aflau în trafic au observat un autoturism BMW care circula cu viteză excesiv de mare și care a trecut pe culoarea roșie a semaforului electric de la intersecția cu strada Traian Vuia.

În autoturismul din care răsunau manele la maxim se aflau mai mulți tineri, iar un pasager de pe bancheta din spate a filmat „isprava”. Imaginile au fost publicate apoi pe Instagram.

Înregistrarea suprinde momentul în care autoturismul care circula pe bulevardul Calea Unirii, dinspre cartierul Burdujeni, se apropie de interescția cu strada Traian Vuia. Șoferul accelerează, depășește coloana de mașini care aștepta la culoarea roșie a semaforului electric, și își continuă deplasarea către zona centrală a municipiului Suceava.

În imagini se poate observa că acul vitezometrului pare să ajungă în zona de 140 km/h, iar șoferul abia reușește să controleze direcția, mai ales în condițiile asfaltului denivelat de pe acea porțiune.



Spre deosebire de alte structuri județene din țară, Inspectoratul de Poliție Județean Suceava și-a făcut un obicei din a ignora cu desăvârșire astfel de imagini apărute în spațiul public, indiferent de pericolul social și de gravitatea faptelor săvârșite. 

Chiar dacă abateri grave și periculoase pentru siguranța participanților la trafic sunt filmate și difuzate pe rețelele de socializare sau în mass-media, șeful IPJ Suceava, Florin Poenari, refuză cercetarea unor astfel de încălcări ale legii.

Atitudinea ignorantă și permisivă a șefului IPJ Suceava, Florin Poenari, este greu de înțeles mai ales în condițiile în care județul Suceava se află de zece ani pe primul loc pe țară la numărul de accidente rutiere mortale produse în cea mai mare parte tocmai din indisciplinei la volan.

2 Comentarii

Mai nouă Mai veche