Accident provocat de un șofer beat, pe strada Calea Bucovinei din Rădăuți

Marți, 9 noiembrie 2021, la ora 18.10, echipajul de poliție rutieră a fost sesizat de către personalul de serviciu pe subunitate despre faptul că pe strada Calea Bucovinei din municipiul Rădăuți a avut loc un eveniment rutier.

Din cercetări a rezultat că la ora 18.05, Vasile L., de 67 de ani, a condus un autoturism Ford pe strada Calea Bucovinei din Rădăuți, având direcția de deplasare spre orașul Milișăuți. Ajungând în dreptul cafenelei BCaffe, nu a păstrat o distanță suficientă față de vehiculul Mercedes-Benz condus regulamentar de Vasile N., de 59 de ani, care se afla în fața sa, intrând în coliziune față-spate cu acesta.

În urma impactului au rezultat pagube materiale la ambele autovehicule.

Întrucât conducătorul auto Vasile L. emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat motiv pentru care a fost condus la Spitalul municipal Rădăuți în vederea recoltării de probe biologice de sânge.

Conducătorul autovehiculului Mercedes-Benz a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

A fost întocmit Dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.
Mai nouă Mai veche